Bergman

Bergman Kindergarten ofera o alternativa sistemului educational prescolar traditional din Romania, implementand in tara noastra noutatea conceptului de „nature kindergarten”.  Originile acestuia se regasesc in sistemul educational german , extizandu-se rapid in Nordul Europei unde functioneaza cu mare succes. Ceea ce distinge gradinita noastra de cele clasice este iesirea din spatiul inchis de predare si mutarea activitatilor in spatiul extern, cel al padurii.

 

citeste mai mult

 

 

GRADINITA 2 – 6 ani
Prin modalitatea noastra de abordare a educatiei prescolare, hranim curiozitatea innascuta a copiilor pentru natura si secretele acesteia si cultivam in copii pasiunea pentru invatare si dezvoltare continua.

CRESA 1 – 2 ani

 In prima etapa a contactului cu educatia prescolara ne concentram pe dezvoltarea cognitiva si emotionala primara prin stimularea senzoriala a infantului.

 

 

ECHIPA

<>

Adina Horga Director educational

Daca exista o armonie a mintii, sufletului si fizicului, copilul este Fericit. Incurajeaza-l sa gandeasca cu mintea, sa creeze cu mainile si sa iubeasca cu sufletul!

Share on:

Laura Angheluta Educatoare

Educatia cere iubire, rabdare si apetit pentru descoperire. Toate acestea rasar in copii atunci cand adultii planteaza seminte in mintea si sufletul lor.

Share on:

Noemi Simon Educatoare

Pentru a creste oameni valorosi parintii si educatorii trebuie sa creada si sa investeasca in potentialul copiilor. Acestia vor rasplati munca si dragostea adultilor transformand lumea intr-una mai buna, mai frumoasa, mai adevarata.

Share on:

 

Testimoniale

Pentru Karina gradinita  Bergman este mai mult decat o simpla gradinita. Este locul unde a invatat sa mearga, sa vorbeasca, sa manance, a invatat literele si cifrele, dar a invatat si ce inseamna prietenia, ce inseamna sa ierti si sa iubesti. Desi e un copil care necesita multa rabdare, in toti cei 4 ani de cand merge la aceasta gradinita, nu numai ca a primit rabdarea de care are nevoie dar a primit si incurajari, sprijin, zambete si multa energie pozitiva. 😊
Iar noi, ca parinti, ce am putea sa ne dorim mai mult pentru copilul nostru?
Va multumim pentru toata grija, iubirea, intelepciunea si atentia cu care va ocupati de copiii nostri.

Luciana Kovalcik

Arad

Share on:

Mama Karinei

Atunci cand copilul tau vine vesel si plin de viata si energie pozitiva de la gradinita stii ca ai facut cea mai buna alegere.

Mi-am dorit un loc pentru micutul meu unde sa se dezvolte natural, unde sa-si dezvolte atat inteligenta cognitiva, cat si cea emotionala, un loc unde sa invete prin joaca, nu sa fie nevoit sa repete mecanic o informatie. Ma bucur enorm ca am gasit toate acestea la Bergman!

Peste asteptarile noastre ca parinti este faptul ca se aplica o metoda holistica in educatia celor mici. Ei simt de mici conexiunea cu natura, cu mediul inconjurator!

Pe deasupra, daruirea si caldura educatoarelor este extraordinara! Eu vad pe fata copilului meu felul in care este tratat. El vine cu zambetul pe buze si cantand de la gradi!

Nu pot sa zic decat: Multumesc!

Alena S.

Arad

Share on:

Mama lui Eric

Share on: