Testimoniale

Pentru Karina gradinita  Bergman este mai mult decat o simpla gradinita. Este locul unde a invatat sa mearga, sa vorbeasca, sa manance, a invatat literele si cifrele, dar a invatat si ce inseamna prietenia, ce inseamna sa ierti si sa iubesti. Desi e un copil care necesita multa rabdare, in toti cei 4 ani de cand merge la aceasta gradinita, nu numai ca a primit rabdarea de care are nevoie dar a primit si incurajari, sprijin, zambete si multa energie pozitiva. 😊
Iar noi, ca parinti, ce am putea sa ne dorim mai mult pentru copilul nostru?
Va multumim pentru toata grija, iubirea, intelepciunea si atentia cu care va ocupati de copiii nostri.

Luciana Kovalcik

Arad

Share on:

Mama Karinei

Atunci cand copilul tau vine vesel si plin de viata si energie pozitiva de la gradinita stii ca ai facut cea mai buna alegere.

Mi-am dorit un loc pentru micutul meu unde sa se dezvolte natural, unde sa-si dezvolte atat inteligenta cognitiva, cat si cea emotionala, un loc unde sa invete prin joaca, nu sa fie nevoit sa repete mecanic o informatie. Ma bucur enorm ca am gasit toate acestea la Bergman!

Peste asteptarile noastre ca parinti este faptul ca se aplica o metoda holistica in educatia celor mici. Ei simt de mici conexiunea cu natura, cu mediul inconjurator!

Pe deasupra, daruirea si caldura educatoarelor este extraordinara! Eu vad pe fata copilului meu felul in care este tratat. El vine cu zambetul pe buze si cantand de la gradi!

Nu pot sa zic decat: Multumesc!

Alena S.

Arad

Share on:

Mama lui Eric

Curicula deosebită și diferită a fost ceea ce ne-a convins să alegem această grădiniță, dar ceea ce am primit ne-a depășit toate așteptările.  Am găsit un loc în care copilul nostru merge cu bucurie să învețe lucruri noi într-un mod care îi captează atenția, să facă mișcare, să socializeze, să se simtă bine. Iar ghidarea nu se rezuma doar la copii ci și la părinți.  Am fost ajutați și îndrumați în ședințe de grup în care descoperi abordările celorlalți părinți în rezolvarea problemelor comune ivite în creșterea copiilor noștri. Le mulțumim tuturor femeilor minunate din colectivul acestei grădinițe pentru că există în viața noastră.
Raluca Balmuş
Arad

Share on:

Mama Nataliei

In urma cu exact 2 ani fetita noastra a pasit pentru prima data in aceasta gradinita care a fost, este si suntem siguri ca va ramane locul in care copilul nostru are parte de o dezvoltare armonioasa din toate punctele de vedere.

Toate acestea fiind posibile datorita unor fete minunate care carmuiesc acest “taram al copilariei” cu foarte multa rabdare, pricepere, profesionalism si o preocupare permanenta vizavi de noi abordari sanatoase necesare cresterii si dezvoltarii aptitudinilor celor mici.

Mutumim Adina, multumim fetelor pentru toata daruirea voastra!
Cu recunostinta,
Lenu si Bogdi Pocaznoi
Arad

Share on:

Parintii Anastasiei

Share on: